طراحی دفتر مرکزی مایکروسافت با الهام از باغ سوژو

مرکز فناوری و تکنولوژی بین المللی مایکروسافت به تازگی از طرح جدید دفتر مرکزی این شرکت با زیربنای ۱۳۰ هزار متر مربع در چین رونمایی کرد.

این طرح الهامی بصری از باغ معروف سوژو است که به منظور ایجاد هماهنگی  با فرهنگ و طبیعت زنده این شهر ساخته شده است. مهم‌ترین دلیل انتخاب این کانسپت علاقه مندی شدید ساکنین منطقه سوژو به طبیعت عنوان شده  است.

علاوه بر این، هدف طراحان این پروژه از ایجاد فضاهای رنگی و تلفیق آن‌ها در این مکان عمومی، ایجاد تعامل بین کارمندان و محیطی روحیه‌بخش بوده است. بر این اساس، تلفیق فضای ساده به همراه متریال چوب، شیشه، بتن و پوشش گیاهی یک محیط اداری ساده و آرامش بخش ایجاد کرده است. 

طرح شعاعی آتریوم از شصت رنگ در تونالیته های مختلف تشکیل شده که یک الگوی پیکسلی را تداعی می‌کند. رنگ‌های انرژی زا در این مجموعه مانند یک آبشار  از بالا تا پایین امتداد یافته است. طراحی دهلیز یکی از مهم‌ترین عرصه‌های ساختمان است که در اینجا توجه ویژه ای به آن شده است. این فضا به جای ایجاد اتاق‌های جلسه متعدد طراحی شده تا تعاملات گروهی و بُعد روانی فضای گسترده به جای طراحی یک فضای بسته، بر افزایش بهره وری کارمندان تأثیر بگذارد. 

مشخصات

Architects
PDM International
Location
۲۸۸ Xinghu St, Wuzhong Qu, Suzhou Shi, Jiangsu Sheng, China
Design Team
Julius Kanand, Zoe Zhu, Roy Wang, Ann Cheng, Noel A. Jimeno, Lucy Quan, Gary Wang, Dan Dang, West Lu
Area
۳۳۹۳۰۰.۰ ft2
Project Year
۲۰۱۶
Manufacturers
Interface

منابع

منبع: archdaily

منبع‌برگردان: هنرآنلاین

 

 

مطلبی دیگر
صحته‌ فیلم طناب (Rope) به کارگردانی آلفرد هیچکاک (Alfred Hitchcok)
معماری چگونه از طریق سینما سخن می‌گوید؟